Clou la 3a edició de l’Esport Blau al Club Nàutic

Comparteix

L’objectiu és popularitzar, aproximar i promocionar l’esport de la vela entre l’alumnat calero i aprofitar per ensenyar-los i gaudir de l’atractiu litoral de l’Ametlla de Mar.

Una seixantena d’alumnes de 5è de primària de l’Escola Sant Jordi clou aquesta setmana l’Esport Blau, activitat que s’està duent a terme a diverses escoles de poblacions costaneres de Catalunya, amb l’objectiu d’introduir l’esport de la vela entre els escolars com a currículum acadèmic i des de l’assignatura d’educació física.

L’Escola de Vela del Club Nàutic de l’Ametlla de Mar és qui tutela el projecte Esport Blau Escolar entre els alumnes de 5è de primària de l’Escola Sant Jordi, per tercer any consecutiu.

Els alumnes dediquen fins a 20 hores durant l’últim trimestre, repartits en deu sessions de dues hores setmanals, a conèixer l’esport de la vela a través de classes pràctiques i teòriques impartides per l’Escola de Vela.

Xavier Garrote, director de l’Escola de Vela del Club Nàutic, explica amb quines nocions surten els alumnes després d’aquesta experiència.

L’objectiu és popularitzar, aproximar i promocionar l’esport de la vela entre l’alumnat calero i aprofitar per ensenyar-los i gaudir de l’atractiu litoral de l’Ametlla de Mar. En finalitzar les deu sessions, els alumnes obtenen un certificat acreditatiu que destaca el nivell bàsic de vela assolit.

Des de l’Escola de Vela s’estan organitzant els casals per als mesos d’estiu que s’inicien l’última setmana de juny. Després d’una promoció especial, una vintena d’alumnes de l’Esport Blau ja s’han apuntat al primer casal la setmana de Sant Joan a Sant Pere.

Comparteix