La natació i la rítmica calera a la Final Nacional d’Igualada

Comparteix

18 nadadors i nadadores caleres hi participaran mentre que dos gimnastes també representaran el municipi.

Aquest cap de setmana es disputen, a Igualada, les finals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, tant de natació com de gimnàstica rítmica amb presència de l’esport calero.

Divuit nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar participaran a les finals nacionals de natació dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, després d’haver-se classificat a la Final Territorial havent aconseguit una trentena de podis. Alguns d’aquests nadadors repetiran participació en més d’una disciplina.

Griselda Gaseni, coordinadora de la secció de Natació, preveu bona participació i fins i tot una millora dels resultats respecte a la final de l’any passat.

Els participants a la final són Daniela Pérez, Unai Borràs, Ian Margalef, Pol Danta, Nil Duran, Olaia Ginovart, Ariadna Consarnau i Nil Farnós, Núria Piñol, Jade Pujol, Guillem Llaó, Ramon Colomines, Alèxia Gheorguita, Edgar Aliau, Roger Moliné, Roc Moliné, Martí Ferri i Mar Duran.

Per altra banda, Igualada també serà la seu de la Final Nacional de Gimnàstica Rímica en la qual participaran les gimnastes d’Infantil nivell B de l’AME, Mar Reverté i Clàudia Solé.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME, no veu els podis a l’abast, però diu que les gimnastes caleres competiran bé.

Finalment la Final Nacional de Patinatge que s’ha de disputar a la Seu d’Urgell no tindrà representació, ja que el Quartet de Secundària classificat, no es podrà desplaçar.

Comparteix