S’aproven definitivament tres ordenances sobre el Cementiri Municipal, l’ocupació de via pública i el Mercat Municipal

Comparteix

Durant el transcurs del Ple es va donar compte de la renúncia al càrrec per motius personals de la regidora d’ERC Maria Montserrat Cateura Solans, que serà substituïda en la pròxima sessió plenària per la número sis de la llista d’ERC, Noèlia Brull.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va celebrar, aquest dimecres dia 29 de maig, Sessió Ordinària del Ple de l’Ajuntament amb vuit punts a l’Ordre del Dia, l’activitat de Control i els precs i preguntes.

En el transcurs de la sessió plenària es van rebutjar diverses al·legacions presentades per particulars i el grup municipal d’ERC a les aprovacions inicials de les ordenances sobre el reglament regulador del Cementiri Municipal, de l’ocupació comercial de la via pública i de les normes de funcionament del Mercat Municipal.

Si parlem de l’ordenança del reglament regulador del Cementiri Municipal, l’equip de govern va acceptar les al·legacions d’ERC de deixar accedir als usuaris amb animals de companyia i de crear un espai de dol perinatal. Tant aquest punt com el de l’aprovació definitiva de l’ordenança es van aprovar per unanimitat.

Quant a l’ordenança reguladora de l’ocupació comercial de la via pública, l’equip de govern format per Junts i el PSC va desestimar les al·legacions presentades per particulars i el grup d’ERC i va aprovar definitivament l’ordenança amb els vots en contra d’ERC i l’abstenció d’Entesa, i pel que fa a les al·legacions del reglament intern del Mercat Municipal, el Govern les va desestimar i aprovar l’ordenança definitivament amb les abstencions d’ERC i Entesa.

En l’apartat de precs i preguntes, des d’Entesa per la Cala es va demanar més transparència a l’equip de govern en temes d’urbanisme i urbanitzacions. El seu regidor Antonio Espuny va dir que si no pregunten als plens, l’equip de govern no els informa.

Per la seva part, Xavier de la Fuente, portaveu del PSC va qualificar el ple de pur tràmit.

ERC va preguntar com s’invertirien els diners del Fons Nuclear i sobre la sobirania fiscal. Jani Brull va exercir de portaveu d’ERC.

De la mateixa manera que el PSC, l’alcaldessa Eva del Amo en nom de Junts, es va referir d’un ple totalment de tràmit.

Durant el transcurs del Ple es va donar compte de la renúncia al càrrec per motius personals de feina i de salut de la regidora d’ERC Maria Montserrat Cateura Solans, que serà substituïda en la pròxima sessió plenària per la número sis de la llista d’ERC, Noèlia Brull.

Comparteix