L’Infantil jugarà la final a quatre de la Copa Primavera

Comparteix

A les 10 del matí jugaran la primera semifinal amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre.

L’equip de futbol infantil de l’AME de l’Ametlla de Mar disputarà aquest dissabte la final a quatre de la Copa Primavera de la 2a divisió. Els caleros arriben a aquesta fase final després d’haver guanyat l’últim partit de la lligueta al Tortosa Ebre per 3 a 0.

Amb la victòria del passat cap de setmana l’infantil calero es classificava com a primer del seu grup i serà un dels quatre equips que dissabte disputaran la final a Bítem. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

A les 10 del matí jugaran la primera semifinal amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre i si guanyen, es jugaran la Copa Primavera amb el guanyador del partit entre  l’Olímpic Móra d’Ebre i el Batea.

Comparteix