La Coral de l’EMMA participa en un intercanvi amb el coral de Sant Jaume d’Enveja

Comparteix

L’1 de juny, els cantaires santjaumers vindran a l’Ametlla de Mar.

Dissabte passat, la Coral Verge Candelera, -que actualment pertany a l’Escola Municipal de Música-, es va traslladar a Sant Jaume d’Enveja per participar en un concert amb els cantaires del municipi del Montsià. L’1 de juny seran els de Sant Jaume els que vindran a la Cala per tancar l’intercanvi.

En el passat concert, les corals van oferir el seu repertori per separat i al final, van cantar ‘Els Segadors’ conjuntament.

Una gran experiència que reconforta el vincle humà entre cantaires i que s’espera poder-ne fer més. Així ho explica la directora de la coral calera, Marta Fernàndez.

El pròxim dissabte 1 de juny, la Coral de Sant Jaume es traslladarà a l’Ametlla per oferir el concert de tornada d’aquest intercanvi. En el concert també participarà la coral de petits de l’EMMA. Serà a les 19 h i a la sala SCER.

Comparteix