Dos podis per a la rítmica calera a l’última fase del Territorial

Comparteix

Els dos podis els van aconseguir Mar Reverté en categoria Infantil nivell B i Jannat Sadki en categoria Benjamí nivell C.

Dos podis i dues gimnastes classificades per a les finals de Catalunya, és el balanç de la participació de la secció de Gimnàstica Rítmica a la 4a fase de la Lliga Territorial de les Terres de l’Ebre que es va celebrar dissabte al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar.

L’AME va estar representada a la competició per més d’una vintena de gimnastes i dos podis els van aconseguir Mar Reverté en categoria Infantil nivell B i Jannat Sadki en categoria Benjamí nivell C.

Dels resultats de les quatre fases també s’han classificat per a disputar les finals de Catalunya Mar Reverté i Clàudia Solé, totes dues a la mateixa categoria. Tere Llambrich es la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME.

Per altra banda, tres gimnastes de l’AME , Carla Monforte, Irene Escoda i Clàudia Solé participaran aquest diumenge dia 19 de maig a la Final del Campionat de Catalunya per edat escolar de la Federació que tindrà lloc a la Ràpita.

Comparteix