Mor un pilot al Circuit de Calafat

Comparteix

Un pilot d’uns 40 anys va perdre la vida aquest diumenge al Circuit de Calafat de l’Ametlla de Mar mentre participava en la Copa ANPA, que organitza l’Associació Nacional de Pilots Aficionats.

Els fets van succeir al voltant de les 12.30 h quan el pilot va sortir-se de la calçada per causes que es desconeixen i va impactar contra les proteccions amb la conseqüència fatal que se li va desprendre el casc del cap.

Tot i els esforços per reanimar-lo tant del Servei d’Urgències Mèdiques que va desplaçar dues ambulàncies, com dels serveis mèdics del circuit, no van poder salvar-li la vida.

Des del Circuit de Calafat s’ha donat el condol a la família i amics de J.A.G.M i a tot el col·lectiu de l’esmentada competició. Ara, els Mossos d’Esquadra han obert diligències per esbrinar les causes de l’accident i de la mort.

Comparteix