Prop de 3.000 euros es recapten durant el festival benèfic ‘la Cala pels Valents’

Comparteix

L’organització ha fet un balanç molt positiu de l’acte, en el qual s’hi van abocar més d’una desena d’entitats, negocis i altres artistes.

Èxit del festival musical benèfic anomenat “La Cala pels Valents”, organitzat per l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar, on tots els fons recaptats van destinats a l’Hospital Sant Joan de Déu en la lluita contra el càncer infantil. Prop de 3.000 euros es van recaptar durant el festival i encara és possible fer donacions.

La Plaça Nova es va omplir, dissabte passat, de músics, paradetes i centenars de persones que van col·laborar amb la causa. En total, i de moment, s’han recaptat 2.800 euros, però el número no és definitiu ja que cal sumar els diners recaptats pels restaurants que també van participar. A més, el número de compte encara estarà obert fins al 30 de maig, perquè la gent que no va poder participar dissabte passat, pugui fer-ho.

La cap d’Estudis de l’EMMA, Anna Vizcarro, fa un balanç molt positiu de l’acte i explica com fer la donació.

A banda de l’Escola Municipal de Música i tots els grups que aglutina com la Coral Verge Candelera, també van participar altres entitats musicals del poble com la Banda de la Cala, la Xaranga Suquet Calero, la Batucada Kalakatà. També el conegut cantautor català, Cesk Freixas i la cuinera i exalumne del centre, Gessamí Caramés. A més de l’associació Dones Endavant, el Casal d’Avis i bars i restaurant i forns i pastisseries del municipi.

Recordem que els diners recaptats aniran íntegrament destinats a l’aula de Sant Joan de Déu dedicada a oferir als infants diferents activitats entre tractament i tractament per millorar el seu estat d’ànim i evitar la tristesa.

Comparteix