El poliesportiu s’estrena com a punt de votació de les eleccions al Parlament

Comparteix

4.706 caleros i caleres estan cridats a decidir el futur de Catalunya.

Les eleccions al parlament de Catalunya d’aquest diumenge 12 de maig seran les primeres on s’utilitzarà el Poliesportiu Municipal Galetet com a punt de votació, en substitució de l’Institut Candelera com venia essent habitual en els darrers anys.

L’Ajuntament ha pres aquesta decisió, en primer lloc, per tractar-se d’un edifici de propietat municipal, fet que facilita la logística per habilitar tot el muntatge, però també ha influït el fet que hi hagi una zona d’aparcament pròxima i que els usuaris puguin accedir a l’edifici a peu pla, sense escales ni rampes.

Les meses electorals compartiran un espai diàfan a l’interior del poliesportiu que evitarà les estretors d’algunes de les aules de l’Institut, aportant més comoditat als votants.

Eva del Amo és alcaldessa de l’Ametlla de Mar.

Així doncs, diumenge 12 de maig entre les 9 h del matí i les 20 h de la tarda, el Poliesportiu Municipal Galetet serà el punt de votació d’unes eleccions al parlament de Catalunya, en les quals podran exercir el seu dret a vot els 4.706 caleros i caleres censats.

Comparteix