El Bàsquet l’Ametlla de Mar es juga la permanència aquest dissabte a la tarda davant de l’Alcover

Comparteix

L’equip espera un poliesportiu ple i el suport de l’afició.

El Bàsquet l’Ametlla de Mar jugarà aquest dissabte a la tarda el partit més important de la temporada. Els caleros necessiten un Poliesportiu Municipal Galetet ple fins a la bandera per guanyar a l’Alcover i així poder mantenir la categoria.

Els de l’Ametlla de Mar arriben a l’últim partit de lliga amb 11 victòries i en posicions de descens i només una victòria per dos punts o més davant de l’Alcover, li donaria la salvació. Tot el que no sigui aquest resultat, faria que els de l’Ametlla de Mar perdessin la seva presència a la 1a Territorial la pròxima temporada, categoria que recordem van assolir al final de la passada campanya.

Aquest serà un duel a cara o creu, donat que l’Alcover és l’altre equip implicat i per defecte, si els caleros salven la pell, serien els alcoverencs qui consumarien el descens de categoria pel bàsquet averatge. Santi Duque, president i jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar, espera un poliesportiu ple i el suport de l’afició.

Així doncs, partit apassionant aquest dissabte a les 19.45 h al Poliesportiu Municipal Galetet entre el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar i el Bàsquet Alcover.

Comparteix