El Poliesportiu Municipal Galetet acull el Territorial de Gimnàstica Rítmica

Comparteix

Entre actuacions individuals i de conjunts, l’Ametlla de Mar estarà representada per vint-i-una gimnastes.

La Competició territorial de Gimnàstica Rítmica dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya arriben a la 4a fase, la qual es disputarà al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar amb la participació de vuit clubs del territori.

Després de les tres primeres fases disputades a la Ràpita, la Sénia i Sant Jaume d’Enveja, l’Ametlla de Mar acollirà la 4a fase de la Lliga Intercomarcal de les Terres de l’Ebre aquest dissabte en jornada de matí i tarda al Poliesportiu Municipal Galetet. Al matí a partir de les 9 h tindrà lloc la competició dels nivells B i C individual, conjunts duos, trios i quartets, mentre que a la tarda a partir de les 16 h es disputarà la competició de nivell A individual i conjunts.

Entre actuacions individuals i de conjunts, l’Ametlla de Mar estarà representada per vint-i-una gimnastes.

Un cop finalitzada la 4a fase, es procedirà a calcular la puntuació mitjana de les quatre fases celebrades per concloure quines seran les gimnastes de cada comarca que es classificaran per a disputar la Final de Catalunya. En aquest sentit, Tere Llambrich, coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME explica les previsions pel que fa a les gimnastes caleres.

Per la comarca del Baix Ebre participaran els clubs de l’AME de l’Ametlla de Mar i el CGR L’Ampolla i CR Tortosa, mentre que per la comarca del Montsià ho faran el CR Xaloc, CR Amposta, CR Sant Jaume, CR la Sénia i CG Rapitenc.

Per altra banda, tres gimnastes de l’AME de l’Ametlla de Mar van participar el passat cap de setmana a Viladecans a la 2a fase de la Copa Catalana de Nivell 5.

Leyre Farnós va classificar-se en la 39a posició en categoria Infantil, mentre que Irene Gusils i Diana Tomàs van quedar a la 35a i 43a posició respectivament a la categoria sènior.

Comparteix