El Bàsquet l’Ametlla perd amb l’Amposta i es jugarà, dissabte, la permanència davant de l’Alcover

Comparteix

L’equip va gastar una de les dues oportunitats que li quedaven per evitar el descens de categoria i s’ho jugarà aquest dissabte a les 19.45 h al Poliesportiu Municipal Galetet.

Tot i competir-li la victòria al Club Bàsquet Amposta, el Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va acabar perdent dissabte passat per 74 a 85, gastant una de les dues oportunitats que li quedaven per evitar el descens de categoria.

Els de l’Ametlla de Mar es van apuntar el primer parcial i van anar per davant gairebé durant tota la primera part fins a arribar al descans amb empat a 40 punts. A partir del tercer parcial els ampostins van agafar el control del marcador i de manera progressiva, van anar augmentant les diferències fins als 11 punts finals.

El partit va ser molt igualat i les xifres d’encert van ser pràcticament idèntiques en els llançaments de dos punts i des de la línia exterior, tot i que la clau va estar en els llançaments de tirs lliures on els ampostins van disposar de més llançaments per l’acumulació de faltes personals dels caleros, val a dir, però, que els de l’Ametlla de Mar també van tenir un percentatge d’encert més baix que els ampostins. Cal destacar que els caleros també van trobar a faltar els punts d’un Pol Aguado que es va quedar lluny dels seus números habituals a l’estar sotmès a un marcatge individual com no l’havia tingut en tot el campionat. Els màxims encistelladors van ser Uriel Sánchez i Aitor Gavilan amb 14 punts.

Santi Duque és un dels integrants del Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Amb aquesta nova derrota els caleros han caigut a l’11a posició de la classificació i a manca d’un sol partit per finalitzar el campionat, es troben en posició de descens, així que s’ho jugaran tot en l’últim partit de lliga dissabte a les 19.45 h al Poliesportiu Municipal Galetet davant del Bàsquet Alcover, 9è classificat al que superarien a la classificació si guanyen per dos o més punts de diferència salvant la categoria i condemnant als alcoverencs al descens.

Comparteix