Bon balanç de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani

Comparteix

12.000 degustacions, més de 4.000 tapes i 700 menús, són les xifres que es desprenen de les Jornades de la Tonyina Roja d’aquest any.

L’Àrea Municipal de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha fet un bon balanç de la 13a edició de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, tant pel que fa als menús i tapes servides en bars i restaurants, com per les degustacions de la Diada de la Tonyina.

Les xifres de consum generades en l’edició d’aquest any de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani han estat molt similars a les registrades en l’edició de l’any anterior, tot i que les jornades han tingut una durada més curta, ja que aquest any s’han celebrat del dia 26 d’abril al 5 de maig, deu dies amb dos caps de setmana inclosos, mentre que l’any anterior van tenir una durada més llarga de disset dies amb tres caps de setmana.

Si ens atenim a les degustacions de tonyina i vins DO terra Alta dels dies 27 i 28 d’abril a la carpa de la Diada de la Tonyina Roja, hem de parlar de xifres gairebé idèntiques de 12.000 degustacions. Si ens referim als menús consumits en els dotze restaurants adherits, se n’han servit 700, mentre que els onze bars de la Tapa Roja han servit més de 4.000 tapes, xifres lleugerament inferiors a l’edició de l’any passat. Així i tot, María José Castellano, regidora de Turisme de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar n’ha fet un molt bon balanç.

La pròxima cita gastronòmica a l’Ametlla de Mar serà el diumenge dia 19 de maig amb la Diada dels Fideus Rossejats que tindrà lloc al port pesquer.

Comparteix