La Cala no pot recuperar la segona posició després d’empatar davant del Flix

Comparteix

Tot i els intents caleros, el resultat no es va moure i la classificació va quedar igual amb el Flix segon amb 57 punts i l’Ametlla tercer amb 56.

Per la seva part, el filial va empatar a 4 al camp del Sant Jaume d’Enveja.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va empatar dissabte a casa davant del Flix en el partit en el qual tots dos equips es jugaven la 2a posició de la classificació a manca de dos partits per finalitzar la lliga.

L’empat de dissabte dels caleros davant dels flixancos no els va permetre recuperar la segona posició perduda la setmana abans al camp de l’Amposta. Els caleros necessitaven guanyar i van estar a punt de fer-ho. De fet, per joc i ocasions s’ho van merèixer.

Els de l’Ametlla de Mar van sortir al camp poc posats i poc ambiciosos i això ho va aprofitar el Flix que amb dues fiblades es va posar 0 a 2. Aquest resultat va provocar un pas endarrere del Flix que creient el partit controlat va esperar als caleros al seu camp. Els caleros, sense passar dificultats al darrere van començar a generar i d’aquí la reacció calera amb un gol d’Emma Meza al 44 i d’Ivan Vidal al 45 als que s’ha d’afegir un xut al pal.

A la segona part, la dinàmica va ser la mateixa i d’aquí va venir un penal transformat per Jordi Llaó que va posar als caleros per davant. Els de l’Ametlla de Mar van continuar amb la seva ambició i van gaudir dels millors moments del partit. Només les meritòries intervencions del porter visitant i el travesser van evitar la golejada calera, tot i que el Flix, pràcticament inoperant durant tota la segona part va avisar en una contra que va treure el porter calera amb una gran intervenció i a deu minuts del final, van aconseguir l’empat.

Tot i els intents caleros, el resultat no es va moure i la classificació va quedar igual amb el Flix segon amb 57 punts i l’Ametlla tercer amb 56, però ara amb la Cava a la 4a posició amb 54. Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Als caleros els queden dos partits per disputar, el pròxim cap de setmana al camp del Godall i el següent a casa amb el Jesús Catalonia B.

Per la seva part, el filial va empatar a 4 al camp del Sant Jaume d’Enveja en un gran partit dels caleros, que van remuntar on 3 a 1 en contra per posar-se 3 a 4. Van donar la cara en tot moment i van moure la pilota posant en dificultats a un dels millors equips de la categoria.

lbert Bouzas, Denís Margalef i el juvenil Genís Margalef per partida doble van ser els golejadors de l’equip calero. Jordi Subirats To és l’entrenador del filia.

Els de l’Ametlla de Mar continuen tercers per la cua amb 24 punts i el següent partit el jugaran a casa davant del Ginestar que és el segon classificat.

Comparteix