Els equips masculins de pàdel tornen a guanyar

Comparteix

L’equip A va guanyar per 2 a 1 al Club Patxanguerus d’Alforja mentre que l’equip B tampoc va fallar davant de l’Aleixar Pàdel, guanyant 2 a 1.

Segueix la dinàmica positiva en els dos equips masculins de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar que van tornar a sumar dues noves victòries.

L’equip A va guanyar per 2 a 1 a les pistes del CEM la Cala al Club Patxanguerus d’Alforja. Jaume Pijoan i Marc Ayora van guanyar 7/6 i 6/4. Menys complicacions va tenir la parella formada per Miquel Martí i Dani Pérez que es van imposar per 6/3 i 6/3. En canvi, Marc Medrano i Isaac Tesón van perdre 2/6 i 3/6.

La victòria col·loca continua mantenint als caleros en posicions capdavanteres, tot i que la pèrdua d’un punt els ha fet baixar a la tercera posició a dos punts del líder. El pròxim partit el disputaran diumenge dia 5 a les 19.30 h a les pistes del Club Esport D.

L’equip B tampoc va fallar davant de l’Aleixar Pàdel, guanyant 2 a 1. Jordi Tordes i Guillermo Moreno van guanyar per un doble 6/0. Lluís Vila i Àngel Enrich van guanyar 6/0 i 6/2, mentre que Enric Vila i Miguel Tomàs van perdre 3/6 i 2/6. Tercera posició per a l’equip B abans de la jornada de descans del pròxim cap de setmana.

L’equip femení va perdre 2 a 1 a les pistes del Tarragona Pàdel Indoor. Montse Bayarri i Àngels Martí van guanyar en tres sets, 6/2, 2/6 i 2/6, mentre que Elena Paun i Laia Martí van perdre 6/1 i 6/4, i Maria Castro i Ariadna Gimeno ho van fer per 6/4 i 6/3. Ara, es troben en 4a posició empatades amb el tercer lloc. Dissabte dia 4 a les 10 h del matí juguen a les pistes del Riudoms C.

Comparteix