El 1r equip es juga la segona posició davant del Flix

Comparteix

El partit tindrà lloc a les 16 h al Camp d’Esports.

Per la seva banda el filial jugarà al camp de Sant Jaume d’Enveja, dissabte a les 18 h.

El 1r equip de la Cala es jugarà aquest dissabte davant del Flix les opcions de quedar segon classificat a la lliga i ho farà davant d’un rival que té el mateix objectiu i que és qui actualment ocupa aquesta segona posició amb un punt de diferència.

Els de l’Ametlla de Mar es prenen el partit com el més decisiu d’aquest tram final de temporada en el seu camí cap a la segona posició final, la qual milloraria la tercera posició de la passada temporada.
Després de no poder puntuar al camp del líder l’Amposta, els caleros estan obligats a guanyar i no els val l’empat. Després els quedaran dos partits davant de Godall i Jesús Catalònia B els quals segurament ja estaran descendits de categoria.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

El partit es jugarà a les 16 h.

Per la seva part el filial afrontarà el seu partit al camp del Sant Jaume d’Enveja, un equip de la zona mitjana de la classificació, lluny de qualsevol opció d’ascens. Els caleros tenen com a objectiu poder convertir en victòries el seu domini i tracte de pilota. Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

El partit es jugarà a les 18 h de dissabte.

Comparteix