El Bàsquet l’Ametlla perd amb el líder i es complica la permanència

Comparteix

Derrota de 85 a 97 davant del Bellvei.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre en l’últim partit de lliga disputat al Poliesportiu Municipal Galetet per 85 a 97 davant del Bellvei, líder de la categoria. Amb aquesta derrota els caleros es compliquen la seva permanència a la 1a Territorial.

Els caleros van fer un bon partit davant del millor equip de la categoria i, així i tot, van perdre per 12 punts de diferència. Els de l’Ametlla de Mar van aguantar al rival a la primera part, superant el 17 a 26 visitant del primer parcial i contestant amb un 27 a 17 en el segon, arribant al descans un punt amunt.

El Bellvei, però, va prémer l’accelerador a la segona part i es va apuntar el tercer i quart parcial sobretot per l’encert del tir exterior, ja que tot i que els caleros van tenir més encerts en llançaments de dos punts i van ser capaços de convertir nou llançaments de tres punts – tots a càrrec de Pol Aguado-, però el Bellvei en va fer quinze.

També van ajudar les faltes personals, pel fet que els caleros van perdre per 5 faltes personals a Santi Duque i Aitor Gavilan, aquest darrer molt limitat físicament i van fer que els visitants anessin més cops a la línia de tirs lliures.

El màxim encistellador del partit va ser Pol Aguado amb 39 punts, tot i que cal destacar també els 25 punts de Guillem Mayor.

Aitor Gavilan és el capità de l’equip.

Amb aquesta nova derrota els de l’Ametlla de Mar es compliquen la permanència a la 1a Territorial, ja que ocupen la 5a posició per la cua empatats amb el 4t i en baixen quatre. A manca de dos partits per disputar, els caleros s’ho jugaran tot al Galetet davant de l’Amposta aquest pròxim dissabte a les 18.15 h i el següent davant l’Alcover, equip també molt necessitat amb una victòria més que els caleros.

Comparteix