L’Escola Sant Jordi celebra els 50 anys amb un audiovisual

Comparteix

L’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar compleix 50 anys des que l’any 1974 assolís aquesta nomenclatura.

Amb motiu del seu 50è aniversari sota aquest nom, l’Escola Sant Jordi de l’Ametlla de Mar ha preparat un treball audiovisual que recordarà tota la història de l’escola durant aquest període. Des de la seva creació l’any 1931 s’anomenava Escuelas Nacionales Martínez Anido, tot i que la gent d’esquerres de la població va trencar el rètol i es va quedar amb el nom d’Escuelas Nacionales. L’any 1974 fou quan es va oficialitzar el nom d’Escuela San Jorge i posteriorment Escola Sant Jordi.

Aquest petit documental estarà dividit en dos episodis. El primer se centrarà en l’antiga seu, la qual ja es va enderrocar fa anys per construir el pàrquing soterrat, amb tota la seva història i comptarà amb entrevistes a antics professors i alumnes que faran un recorregut per aquells anys. Recordades com les Escoles Velles, l’edifici estava ubicat a l’actual Av. Batlle Josep Pijoan, just al davant dels edificis de Correus i l’Ajuntament

Fàtima Garcia és la directora de l’Escola Sant Jordi,.

La segona part ja estarà enquadrada a la seu actual de l’escola, on es farà una introducció històrica del canvi d’ubicació i hi apareixeran també professors i alumnes d’aquestes generacions més recents. Tot aquest treball audiovisual ha estat realitzat i produït pels alumnes dels actuals cursos de cinquè i sisè de primària.

Avui dimarts 30 hi haurà una petita presentació a l’Escola Sant Jordi amb les autoritats, les persones que hi apareixen i els alumnes de cicle superior. A banda de la projecció de l’audiovisual, també es farà la descoberta d’una placa commemorativa d’aquest 50è aniversari.

Enllaç audiovisual : https://www.youtube.com/watch?v=rxLtomb0dNs

Comparteix