Gessamí Caramés presenta el primer llibre del programa “Cuines” de TV3

Comparteix

La xef calera, juntament amb Marc Ribas i Arnau París, han confeccionat el primer llibre oficial del programa “Cuines” de TV3 que ells mateixos condueixen.

Els tres presentadors del programa culinari han fet un recopilatori de més de 200 pàgines entre les més de 2.000 receptes que ja es porten fetes al programa i les expliquen pas a pas. Receptes brutals, receptes meleta de romer i receptes pim-pam, segell identificador de cadascun d’ells.

A banda dels plats, els cuiners han inclòs un manual de trucs i consells per aprendre a fer una compra responsable i amb productes de temporada, per saber com emmagatzemar els aliments de forma segura i per dominar tècniques bàsiques que estalviïn temps i feina a l’hora de cuinar. Gessamí Caramés desgrana tots els tipus de receptes que conté el llibre.

La presentació del llibre a l’Ametlla de Mar va tenir lloc aquest dijous al Centre d’Interpretació de la Pesca, amb una conversa entre Gessamí Caramés i la periodista Laia Viñas.

Comparteix