S’aprova definitivament el pressupost de 2024

Comparteix

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va aprovar de manera definitiva aquest dimarts dia 16 d’abril en Sessió Extraordinària del ple, el pressupost per a l’actual exercici 2024 amb els vots de l’equip de govern, que prèviament també va desestimar les al·legacions d’ERC i Entesa.

Amb els vots a favor de l’actual equip de govern format per Junts i el PSC, el Ple de l’Ajuntament va aprovar definitivament el pressupost per aquest 2024, el qual va ser aprovat inicialment el 7 de març amb un total de 15.395.000 €.

Abans de l’aprovació del pressupost, el Ple també va desestimar les al·legacions presentades a l’aprovació inicial pels dos partits a l’oposició, una de caràcter polític que l’equip de govern no va atendre i dues més que van ser rebutjades pel govern suportant-se en un informe desfavorable del departament d’Intervenció Municipal.

El portaveu d’Entesa per la Cala, Antonio Espuny va insistir en el seu vot negatiu als pressupostos, bàsicament per la seva oposició a la possible venda de la parcel·la i l’edifici de la residència de la gent gran.

El portaveu del PSC al govern, Xavier de la Fuente va qüestionar que l’oposició s’obsessioni sempre parlant de l’assessor de l’alcaldia.

Per la seva part, Jani Brull, portaveu en aquesta ocasió d’ERC, va explicar que la desestimació de les al·legacions, no soluciona el problema real.

En canvi, Eva del Amo, alcaldessa de l’Ametlla de Mar i portaveu de Junts va destacar que el més important del Ple era que a finals de setmana ja es podran gestionar tots els temes municipals que estan aturats pendents del pressupost.

El pressupost contempla 1.874.000 € d’inversions, el que representa el 12,2% del total. Cal recordar que un esborrany d’aquest pressupost ha estat aprovat amb molt de retard, donat que fins al mes de febrer va estar en mans del Ministeri d’Hisenda, el qual, va fer una diagnosi dels requisits que havia de complir per poder ser aprovat.

Comparteix