Inaugurat el molí de farina de garrofa de l’Econau

Comparteix

El passat divendres l’associació Econau va inaugurar el primer molí de farina de garrofa de Catalunya i dissabte va fer una jornada de portes obertes per presentar totes les seves instal·lacions, productes i projectes.

Ara el molí de farina ja es troba en funcionament, tot i que passarà un període de proves durant les properes setmanes per complir amb la normativa sanitària i també per testejar que el producte obtingut sigui el més atractiu possible per als compradors. Dani Méndez, president de l’Econau, ens explica aquest procés.

A banda del projecte del molí, les instal·lacions de l’Econau compten també amb un gran magatzem, un obrador i una aula ambiental on s’hi aniran impartint cursos de formació. Tots aquests espais han estat restaurats per l’associació amb l’objectiu d’ampliar el seu radi d’acció.

En quant a les properes activitats impulsades per l’Econau trobem el curs de poda natural de garrofer, olivera i ametller, a càrrec de Tomàs Llop, que es farà a les instal·lacions de l’associació el proper dissabte 13 d’abril amb un preu de 10€ per als socis i 20€ per als no socis. A més, l’associació també estarà durant aquest proper cap de setmana a la Fira Àpat de Tarragona per presentar tots els seus projectes i el 18 de maig es celebrarà el II Festival de la Garrofa.

Comparteix