Inaugurat el molí de farina de garrofa de l’Econau
![](https://www.lacalartv.cat/wp-content/uploads/2024/04/banner-campanya.png)
El passat divendres l’associació Econau va inaugurar el primer molí de farina de garrofa de Catalunya i dissabte va fer una jornada de portes obertes per presentar totes les seves instal·lacions, productes i projectes.
Ara el molí de farina ja es troba en funcionament, tot i que passarà un període de proves durant les properes setmanes per complir amb la normativa sanitària i també per testejar que el producte obtingut sigui el més atractiu possible per als compradors. Dani Méndez, president de l’Econau, ens explica aquest procés.
A banda del projecte del molí, les instal·lacions de l’Econau compten també amb un gran magatzem, un obrador i una aula ambiental on s’hi aniran impartint cursos de formació. Tots aquests espais han estat restaurats per l’associació amb l’objectiu d’ampliar el seu radi d’acció.
En quant a les properes activitats impulsades per l’Econau trobem el curs de poda natural de garrofer, olivera i ametller, a càrrec de Tomàs Llop, que es farà a les instal·lacions de l’associació el proper dissabte 13 d’abril amb un preu de 10€ per als socis i 20€ per als no socis. A més, l’associació també estarà durant aquest proper cap de setmana a la Fira Àpat de Tarragona per presentar tots els seus projectes i el 18 de maig es celebrarà el II Festival de la Garrofa.
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR