Una mort i trenta-tres vides i Zona zero, guanyadors dels Premis Nit de Poesia 2024

Comparteix

Noemí Morral i Pere Gorgoll són els guanyadors de la 32a edició del premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i de la 15a edició del premi Nit de poesia al carrer 2024.

Els dos guanyadors seran presentats aquest diumenge al Centre d’Interpretació de la Pesca en un acte organitzat pel col·lectiu CalaCultura. El guardó inclou un premi econòmic de 2.000€ i la publicació de les obres a través de l’editorial Pagès Editors.

Noemí Morral, amb el llibre Una mort i trenta-tres vides, s’ha endut el premi amb el que ha estat la seva primera obra narrativa, i Pere Gorgoll amb l’obra Zona Zero, suma un altre guardó després de guanyar anteriorment altres premis com el de poesia Vila de Cambrils o el de narrativa Pirineu i Vila de Torelló.

L’acte de presentació és farà aquest diumenge a partir de les 12h al Centre d’Interpretació de la Pesca i tots els assistents, seguint la tradició d’edicions anteriors, podran conèixer als autors guanyadors i endur-se exemplars dels seus llibres.

Comparteix