Caminada Popular en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha organitzat per aquest divendres una Caminada Popular en motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física.

La sortida es farà, com a entitat col·laboradora, des del CAP l’Ametlla a les 8.30h. Durant el recorregut i de forma coordinada també s’hi afegiran alumnes i professors de l’Escola Sant Jordi i de l’Institut Candelera. El recorregut, d’una mica més de tres quilòmetres, recorrerà tota la façana marítima del municipi.

Per participar-hi no ha estat necessària cap inscripció prèvia i des de l’Àrea Municipal d’Esports es remarca l’accessibilitat de l’activitat per a qualsevol persona interessada, independentment del seu nivell d’activitat física o edat. Marc Vilabrú és el gerent de l’Àrea Municipal d’Esports.

A més, el CEM La Cala tindrà una promoció oberta per formalitzar la matrícula de forma gratuïta durant els dies 5 i 6 d’abril.

Comparteix