El primer equip i el filial afronten un tram final de temporada amb objectius diferents

Comparteix

Després de la recuperació de partits durant la Setmana Santa, el primer equip segueix perseguint la segona posició i el filial buscarà acabar la temporada més a prop de la zona mitja de la classificació.

Al primer equip, després de la clara victòria a Xerta per 0 a 5, se li van escapar dos punts en el partit ajornat a Camarles que l’haguessin col·locat a la segona posició en solitari. Dos gols de Jordi Llaó, un a la primera meitat i un altre de penal a falta de 20 minuts deixaven encarrilada la victòria pels caleros, però el Camarles B va aconseguir empatar el partit amb dos gols als darrers cinc minuts de partit. Xavi Subirats és l’entrenador del primer equip.

Aquest resultat ha deixat l’equip a la quarta posició però amb els mateixos punts que La Cava i el Flix a falta de set jornades. El proper rival dels caleros serà el Masdenverge, aquest divendres a les 20.30h i jugant com a locals.

El filial, per la seva banda, va aconseguir sumar quatre punts en els seus dos últims partits, destacant el triomf per 6 a 4 davant del Benissanet, però no sent capaç després de guanyar al coer, la Torre de l’Espanyol, en un partit que va acabar amb empat a 1.

L’equip de Jordi Subirats va oferir la seva millor cara davant un dels rivals més complicats de la categoria, arribant a col·locar el 5 a 1 al marcador gràcies als gols de Moha Ouaziz per partida doble, Denís Margalef, Marc Pallarés i Albert Bardí, i tot i la reacció visitant fins al 5 a 4, un altre gol de Moha va acabar sentenciant el partit. Aquesta victòria deixava un escenari favorable per afrontar el partit de recuperació davant la Torre de l’Espanyol, però els caleros es van deixar sorprendre per un rival teòricament inferior. I és que tot i el gol de Moha poc abans del descans, els caleros no van saber assegurar el triomf i van acabar encaixant l’empat en una de les darreres accions del partit. Jordi Subirats és l’entrenador del filial.

Ara el filial continua a la catorzena posició amb 22 punts i en la propera jornada tindrà un dels partits més complicats de la temporada amb la visita al líder, l’Amposta B, dissabte a les 16h.

Comparteix