El Club Patí l’Ametlla de Mar aconsegueix catorze podis a la segona jornada dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre

Comparteix

Les patinadores caleres van aconseguir uns excel·lents resultats a la competició celebrada al Perelló.

Mireia Manjón va obtenir la millor puntuació a la categoria Juvenil A, mentre que Hannah Pallarés i Gina Monforte van acabar primera i segona en Cadet A. En Cadet B, Maria Llaó i Mar Aragón també van pujar al podi, en el seu cas amb la segona i tercera posició respectivament. I en Cadet C, Gemma Parellada va ser cinquena i Miren Romeu, sisena.

En categoria Infantil A, Carme Arbó va aconseguir la primera posició i Noa Martínez també va pujar al podi, en el seu cas a la tercera plaça. Ja en Aleví A, les quatre primeres posicions van ser per a patinadores caleres, que van ser Àngels Llaó, Anna Brull, Iris Aliau i Xènia César. Per la seva banda, Kiara Fuentes i Gala Sáez van ser cinquena i setena en categoria Aleví C.

A la categoria Benjamí B, Aida Girol va obtenir la cinquena posició i Aroa Arnáiz la tretzena. Mia Llambrich, en categoria Prebenjamí B, va ser segona, mentre que en Prebenjamí C Yaiza Vián va acabar a la dotzena posició.

Per últim, Valentina Borràs va ser primera en Patufet B i el Quintet Secundària del Club Patí l’Ametlla de Mar també va ser primer en la seva categoria.

Comparteix