L’ocupació turística durant la Setmana Santa a l’Ametlla de Mar, pendent de les reserves d’última hora i de la climatologia

Comparteix

S’espera que es mantinguin els bons indicadors registrats en els períodes de vacances anteriors.

Les xifres als càmpings, fins ara, es queden al 50% d’ocupació, mentre que als hotels se situen sobre el 70%. Això, tenint en compte el factor meteorològic, que sempre provoca que la majoria de reserves es facin a última hora en cas aquest sigui favorable.

D’altra banda, les immobiliàries han assegurat el 80% de les reserves, tot i que cal comptar també que aquestes no tenen tota la seva oferta disponible perquè alguns propietaris no han posats els habitatges a la seva disposició.

A l’Ametlla de Mar, el perfil de turista durant aquest període és de procedència nacional, especialment de l’àrea metropolitana de Barcelona, però també d’altres indrets com el País Basc, Madrid, Aragó o el País Valencià. I pel que fa a les activitats, les més sol·licitades solen ser les visites pel Delta de l’Ebre o les excursions pel GR-92. A més, les empreses d’activitats nàutiques obertes també solen registrar bones xifres d’ocupació. Maria José Castellano és la regidora de Turisme.

En definitiva, l’Ametlla de Mar espera mantenir aquesta inèrcia positiva en quant a ocupació turística durant la Setmana Santa, per tal d’agafar l’impuls necessari de cara a la propera temporada d’estiu.

Comparteix