L’equip de pàdel s’imposa al CPT Riudoms

Comparteix

L’equip A de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla va recuperar la dinàmica positiva després de vèncer per 1 a 2 al CPT Riudoms B.

Després de patir la primera derrota de la temporada, els caleros van saber reaccionar i guanyar a les pistes d’un dels equips que se’ls podia acostar a la classificació en cas de victòria. Marc Ayora y Marc Medrano van necessitar tres sets però van acabar guanyant el seu partit per 6-4/6-7/6-1. Ivan Fernández i Jaume Pijoan van caure per 6-3 i 6-0, però Dani Pérez i Albert Bardí no van fallar i van sumar el punt definitiu guanyant per 6-4 i 6-1.

La victòria manté els caleros a la tercera posició abans de rebre, diumenge a les 11.30h, al Padel One Reus B, un rival amb qui podrien empatar a la segona plaça en cas de guanyar els tres punts que es jugaran.

D’altra banda, l’equip B no va poder sumar cap punt en la seva visita al Club Natació Reus Ploms C. Jose Mari Llaó i Miguel Tomas van perdre per un doble 6-3, Sergio Coll i Àngel Enrich ho van fer per 6-0 i 6-3 i la parella formada per Guillermo Moreno i Joan Reixach va caure per 6-1 i 6-2.

Amb aquest resultat l’equip B es queda a la quarta posició i en la propera jornada rebran al Pàdel Móra d’Ebre B, tercer classificat, diumenge a les 10h.

Per últim, l’equip femení es va imposar per 0 a 3 a les pistes del Set de Pàdel. Les tres parelles caleres van guanyar els seus partits en dos sets. Amb aquests tres punts l’equip femení es manté a la segona posició i en la propera jornada jugaran dissabte a les 11h a les pistes del CEM davant del Club Natació Reus Ploms B, equip que ocupa la cinquena posició.

Comparteix