El primer equip afronta un partit trampa a Xerta

Comparteix

Els caleros visiten aquest diumenge el Xerta buscant la sisena victòria consecutiva davant un rival que lluita per evitar les posicions de descens.

L’equip calero continua en plena lluita per la segona posició i en aquesta jornada té, en principi, un rival propici per sumar un nou triomf. Però la visita a Xerta amaga dificultats afegides com la superfície de terra i les reduïdes dimensions del terreny de joc, a més de la necessitat del rival per sumar punts, ja que es troba a la tretzena posició, molt a prop de les posicions de descens.

La victòria davant del Santa Bàrbara amb els doblets de Marc Brull i Emma Meza van tornar a posar de manifest que els caleros són un dels equips més en forma de la lliga, però convindrà no confiar-se davant un rival que ja va aconseguir treure un empat al partit de la primera volta. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, confia en mantenir la dinàmica positiva.

El partit es jugarà diumenge a les 12h.

Per la seva banda, el filial avança el seu partit per aquest divendres davant del Benissanet, un rival que ocupa actualment llocs de promoció d’ascens. Després de no poder jugar a La Fatarella per manca d’efectius, l’equip calero buscarà fer un bon partit davant un dels equips amb més potencial de la categoria.

El partit es jugarà avui divendres a les 20.15h.

Comparteix