La rítmica calera, amb representació als Jocs Esportius Escolars

Comparteix

La competició es va celebrar el passat cap de setmana a La Sénia.

La gimnasta que va quedar més ben classificada va ser Mar Reverté, que va ocupar la segona posició en la categoria Infantil Individual B. Clàudia Solé, en la mateixa categoria, va aconseguir la sisena posició.

En categoria Aleví Individual B, Carla Monforte va ocupar la 12a posició, mentre que en categoria Benjamí Individual B hi van participar tres gimnastes caleres: Aina Brull, que va ser 12a, Helena Callau, que va acabar 16a, i Aina Llambrich, que va ocupar la 18a posició. Ja en categoria Prebenjamí Individual C, Emma Solé i Carla Beldie van ser sisena i setena respectivament.

Per últim, els dos conjunts Prebenjamí C van aconseguir una cinquena i una setena posició.

Comparteix