ERC diu que el pressupost de 2024 desautoritza Junts i el PSC

Comparteix

El Grup Municipal d’ERC a l’Ametlla de Mar va criticar els pressupostos d’aquest any aprovats per l’equip de govern i va argumentar el seu vot negatiu, afirmant que desautoritzen Junts i el PSC pel que van vendre als ciutadans durant la campanya electoral.

Segons van dir els republicans durant el programa Portaveus de la Cala RTV, el fet de tenir el pressupost intervingut per Hisenda no és excusa perquè els pressupostos s’aprovessin tard i malament, ja que segons els regidors d’ERC, aquesta intervenció ja es dóna des de l’any 2012.

Segons ERC són uns pressupostos que es queden a mitges i desautoritzen Junts i PSC per no reflectir el que van dir durant la campanya electoral. Jani Brull és regidora d’ERC.

Els republicans van tornar a insistir en la professionalització de l’equip de govern i mantenen, tot i la negativa d’aquests, que s’han apujat el sou per valor de 100.000 € més que l’anterior govern.

També es van queixar de la poca informació que els van donar del pressupost abans del Ple i de la manca d’inversions en temes de clavegueram i camins o els carrers i els dipòsits d’aigua de Tres Cales.

ERC va negar, com va dir l’equip de govern, que l’anterior govern de republicans i Entesa demanessin préstecs per valor de 6,5 M€ durant el 2023, convidant-los a presentar proves, i va tornar a insistir en la necessitat de poder vendre la parcel·la del sector 22b1, cobrar els 2 M€ i deixar que l’empresa interessada creï llocs de treball i habiliti la benzinera que vol instal·lar.

Respecte a la sentència que obliga l’Ajuntament a pagar 240.000 € pel pont de Tres Cales que no es va fer, ERC va dir que quan van entrar no hi havia partida per a fer el pont, ja que l’anterior govern es va gastar els diners en altres accions urbanístiques i que per això es van veure obligats a demanar a l’empresa que atures les obres. Els republicans van manifestar que s’havien cobrat factures per obres que no s’havien fet i van recordar que la Guàrdia Civil va entrar a l’Ajuntament el 2016 per la Cala Gestió i es van fer detencions.

Els dos representants d’ERC a l’Ajuntament calero també van mostrar la seva sorpresa que perfils de Facebook com “Ramon Tres Calas” o “Caleros i Caleres” no hagin tingut més activitat des que Junts i el PSC van pactar per governar i fer fora l’anterior govern municipal.

Comparteix