“Tota la claror”, de Joan Callau, protagonista dels #VermutsCalaCultura

Comparteix

Cal recordar que l’obra va obtenir el XXV Premi Terra de Fang de Deltebre, l’any 2022.

Aquest diumenge a les 12h del migdia es celebrarà una nova entrega dels Vermuts Cala Cultura, en aquest cas amb el poemari “Tota la claror”, del calero Joan Callau, com a gran protagonista. Aquest poemari, amb un llenguatge senzill, parla del pes i les restes de certes coses que se’ns fan malbé a la vida i de com serem capaços de fer net del tot d’aquestes restes que ens fan nosa i que potser ens frenen d’aixecar un àmbit nou. Céline Borràs, membre de CalaCultura, ens presenta l’acte.

L’acte, que es durà a terme al Centre d’Interpretació de la Pesca, consistirà en una petita taula rodona amb l’autor i la lectura en veu alta d’alguns dels poemes del llibre a càrrec d’alguns dels membres del col·lectiu CalaCultura.

Comparteix