S’acosta un parc de Setmana Santa ple d’activitats

Comparteix

La regidoria de Joventut de l’Ametlla de Mar ja té a punt el parc de Setmana Santa que, un any més, ocuparà els dies laborables d’aquesta festivitat durant la darrera setmana del mes de març.

Aquest any, al igual que en edicions anteriors, el parc comptarà amb la col·laboració de diferents entitats de la població, com el club de Bàsquet, el Club Patí, la Colla Gegantera, el Servei d’Urgències Municipal amb un taller de primers auxilis, i també del tècnic de Medi Ambient, Xavi Solé, amb una passejada pel municipi per descobrir les diferents espècies de flora.

A banda de totes aquestes col·laboracions, també hi haurà temps per les activitats habituals com gimcanes, jocs a l’aire lliure i la resta d’activitats programades. Francina Gamundi és la tècnica de la regidoria de Joventut.

El parc estarà ubicat a l’Institut Candelera i ocuparà els dies 25, 26, 27 i 28 de març, amb un horari de 9 a 13h.

Comparteix