Marc Vilabrú, distingit com a Millor Dirigent Esportiu Gestor

Comparteix

El gerent de l’Àrea Municipal d’Esports de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar va ser distingit el passat dia 1 de març per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport durant la Nit del Dirigent que va tenir lloc a Barcelona.

La Nit del Dirigent és un dels esdeveniments principals de l’entitat, on es reconeix la tasca feta per Dirigents i Exdirigents de clubs, federacions i professionals.

Des de l’ACDE, es premia cada any els companys que, a criteri del jurat d’elecció i d’acord amb les propostes rebudes, s’han fet mereixedors dels guardons tradicionalment establerts com el Premi al Dirigent de Club, Dirigent de Federació, exdirigent de Club, exdirigent de Federació i Dirigent Professional, així com el Premi de Periodisme Esportiu de Televisió i Premi de Periodisme Esportiu de Premsa Escrita. Marc Vilabrú mostra la seva satisfacció per aquest reconeixement.

L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport està presidida per Pere Sust, exsecretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i expresident de la Federació Catalana de Bàsquet i la Federación Española de Baloncesto.

Comparteix