El primer equip avança a avui divendres el partit davant l’Alcanar

Comparteix

El primer equip de l’Ametlla de Mar rep aquest vespre a l’Alcanar amb l’objectiu de sumar la quarta victòria consecutiva davant, això si, un rival que també arriba amb una molt bona dinàmica de resultats.

Després de l’ajornament del partit davant del Camarles B, l’equip de Xavi Subirats rebrà aquest divendres a l’Alcanar, un dels equips més en forma de la competició, ja que acumula quatre victòries consecutives. Ja al partit de la primera volta els caleros van trobar-se amb moltes dificultats i només van poder treure un empat de La Fanecada després d’anar tot el partit per darrere al marcador. Xavi Subirats espera un partit complicat.

A l’espera de recuperar el partit a Camarles, que es jugarà el 27 de març, els caleros han cedit la tercera posició però mantenen intactes les opcions d’accedir a la segona i en aquesta jornada, avançant el seu partit, tenen la possibilitat de posar pressió a tots els seus rivals directes, especialment a La Cava, que visitarà diumenge a l’Amposta.

El partit es jugarà avui divendres a les 20.30h.

El filial, per la seva banda, ha ajornat el partit d’aquesta jornada davant la Torre de l’Espanyol per al proper 26 de març per falta d’efectius de l’equip riberenc. A més, dimecres que ve dia 13 a les 20.30h jugarà el partit aplaçat amb el Gandesa B.

Comparteix