Quarta victòria de la temporada per a l’equip de pàdel

Comparteix

L’equip A de pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar manté la seva trajectòria perfecta de victòries, tot i que en aquesta jornada van perdre un dels punts davant del Golf Costa Daurada B.

El rival era un dels equips de la zona baixa i els caleros van complir amb els pronòstics, tot i que el resultat final va ser d’1 a 2. Marc Ayora i Jaume Pijoan van guanyar el seu partit per un doble 7-5, però Miquel Martí i Isaac Tesón van caure per 6-2 i 6-3. Això va fer que la responsabilitat caigués sobre la parella formada per Jordi Boyer i Dani Pérez, que no es van deixar sorprendre i van sumar el punt definitiu guanyant per 6-4 i 6-3.

Aquest resultat manté l’equip calero amb el ple de victòries, però ara per darrere del Pàdel One Reus B, ja que els del Baix Camp han sumat els 12 punts disputats fins ara. El proper rival dels caleros serà el Reus Monterols B, que es troba a la tercera posició amb nou punts en tres partits. El partit es jugarà diumenge a les 11h a les pistes del CEM.

Cal recordar que l’equip B no jugava aquest passat cap de setmana i reprendrà la competició davant del Reus Monterols D, també diumenge a les 11h a les pistes del CEM.

Per últim l’equip femení va caure derrotat a les pistes de l’Aleixar Pàdel Club però va aconseguir endur-se un punt. Elena Paun i Ariadna Gimeno van perdre per 6-1 i 6-4, Àngels Martí i Laia Martí van guanyar el seu partit per 6-0/5-7/6-2, però Nuria Bardí i Montse Bayarri no van poder guanyar el punt definitiu en perdre per 6-3 i 6-2. Aquesta derrota deixa les caleres a la quarta posició amb cinc punts i aquest cap de setmana també jugaran a les pistes del CEM, en el seu cas dissabte a les 11h davant del Pàdel Club Tortosa.

Comparteix