Derrota del filial al camp de l’Horta de Sant Joan

Comparteix

L’equip calero no va poder treure cap punt en la seva visita a un equip que lluita per entrar a les posicions de promoció d’ascens i que no va donar opcions.

Tot i que l’equip de Jordi Subirats havia aconseguit acabar amb la mala dinàmica guanyant en la jornada anterior, en aquest partit es van trobar amb un rival molt sòlid i que a l’equador de la primera meitat ja havia encarrilat la victòria amb dos gols. Tot i que els caleros van intentar reaccionar, en cap moment es van sentir còmodes damunt del terreny de joc, tot el contrari que l’equip local.

Ja a la segona meitat, l’equip calero va generar diverses ocasions per retallar distàncies, però finalment arribaria el tercer gol de l’Horta, que deixaria el 3 a 0 com a resultat definitiu. Jordi Subirats resumia així el partit.

La derrota manté al filial a la catorzena posició amb 18 punts. El partit de la setmana que ve davant la Torre de l’Espanyol, per manca d’efectius del conjunt riberenc, ha quedat ajornat.

Cal recordar que el primer equip havia de jugar aquest diumenge a les 17h al camp del Camarles B, però el partit es va acabar ajornant a causa del fort vent que va bufar durant tota la jornada.

Comparteix