Els Veterans perden amb el Tortosa en un final de partit boig

Comparteix

Tot i el bon partit dels caleros, dos gols dels visitants a la recta final van deixar el marcador en un 2 a 4.

A diferència dels darrers partits, l’equip de Joan Pere Llambrich va sortir amb un plantejament més ofensiu davant un rival amb jugadors molt experimentats. Durant la primera meitat la igualtat al marcador es va mantenir, tot i que va haver-hi ocasions per als dos equips.

Va ser després del descans quan els gols van començar a arribar. Els visitants es van avançar amb el 0 a 1, però Pau Mangrané marcava poc després el gol de l’empat. Els tortosins es tornaven a avançar gràcies a un penal però en aquest cas seria Sergi Quintana, a falta de cinc minuts, qui tornava a igualar el marcador. Semblava que el 2 a 2 seria el resultat definitiu, però dos errors dels caleros van propiciar dos gols que van acabar decantant el resultat a favor del Tortosa. Joan Pere Llambrich és l’entrenador dels Veterans.

Amb aquest resultat l’equip calero es queda a la sisena posició amb 15 punts i el proper cap de setmana començarà la segona volta rebent al Santa Bàrbara, vuitè classificat, diumenge a les 17h.

Comparteix