El Bàsquet l’Ametlla assalta la pista del Reus Ploms

Comparteix

L’equip calero va donar la gran sorpresa guanyant per 49 a 54 a la pista del segon classificat i que fins al moment havia guanyat tots els partits com a local.

La victòria dels caleros pren encara més rellevància si es té en compte que Pol Aguado, referent ofensiu del equip, no va poder jugar per lesió. Amb aquest escenari, l’equip va sortir al partit sense res a perdre i va anar per davant al marcador durant gairebé els 40 minuts.

Tot i la falta d’encert al tir exterior, la gran defensa dels caleros va reduir al màxim el potencial d’un rival que en cap moment es va sentir còmode i que només va poder anotar 20 punts durant els dos primers quarts. Ja al tercer període, l’avantatge va arribar a ser de 14 punts, encara que els reusencs van aconseguir arribar als darrers 10 minuts amb una diferència de 7 punts, però la reacció va acabar aquí perquè els caleros van saber gestionar el resultat favorable fins al 49 a 54 definitiu.

L’anotació a l’equip va estar més repartida que mai, ja que tots els jugadors van anotar com a mínim una cistella, i el màxim anotador va ser Uriel Sánchez amb 11 punts. Aitor Gavilán és el capità de l’equip.

Amb aquest triomf l’equip calero es col·loca a la desena posició amb set victòries i nou derrotes, i el proper cap de setmana tornarà a disputar dos partits, tots dos al Galetet. Dissabte a les 16.30h davant del Constantí, que es qui ocupa ara la segona posició, i diumenge a les 18h el partit ajornat davant del Vila-seca, quart classificat.

Comparteix