El port de l’Ametlla de Mar dóna suport a la vaga de pagesos però no atura l’activitat

Comparteix

Tot i l’aturada de l’activitat a la majoria de ports de la demarcació de Tarragona, el port de l’Ametlla de Mar no va interrompre la seva activitat en motiu de les protestes del sector de la pagesia a Madrid.

La Federació Nacional Catalana de Confraries de Pescadors va emetre un comunicat donant suport a la lectura d’un manifest a Madrid el passat dilluns 26 de febrer, però en cap moment parlava d’una aturada de l’activitat als ports pesquers.

Amb aquest escenari, els ports de Tarragona, Torredembarra, Cambrils i les Cases d’Alcanar van decidir aturar la seva activitat de forma unilateral durant aquesta jornada, mentre que el port de l’Ametlla de Mar i els de la Ràpita i l’Ampolla no ho van creure oportú. Miquel Brull, Patró Major de la Confraria de Pescadors explica aquesta casuística.

A més, als ports on es va interrompre l’activitat només ho van fer en alguns sectors, mentre que d’altres arreu de la costa catalana ho van fer per obligació al trobar-se en període de veda.

Des de la Confraria de Pescadors de l’Ametlla de Mar es recalca el suport a les reivindicacions del sector de la pagesia, ja que aquestes són molt similars a les demandes del sector pesquer que es porten fent durant els últims anys pel que fa a temes burocràtics i de la regulació dels preus de mercat.

Comparteix