Doble enfrontament del primer equip i el filial amb el Jesús i Maria

Comparteix

El primer equip de l’Ametlla de Mar juga aquest dissabte a casa davant del Jesús i Maria B amb l’objectiu de mantenir el pols per la segona plaça, mentre que el filial rebrà aquest divendres al segon filial de l’equip partidalenc.

L’equip de Xavi Subirats, després de la solvent victòria a Tortosa gràcies al doblet d’Ivan Vidal, s’enfronta aquesta jornada a un altre filial, en aquest cas el del Jesús i Maria, que actualment ocupa la novena posició. L’objectiu no és altre que sumar tres punts més i seguir mantenint les aspiracions d’arribar a la segona posició.

Els caleros ja van guanyar el partit de la primera volta per 0 a 3, però convindrà no refiar-se d’un rival que no tindrà res a perdre i que a més es voldrà recuperar sensacions després d’encadenar tres derrotes consecutives. Xavi Subirats analitza així el partit.

El partit es jugarà dissabte a les 15.45h.

El filial també jugarà davant del Jesús i Maria, en aquest cas el C, en un partit que s’ha avançat per a avui divendres. Duel directe a la zona baixa, ja que tots dos equips estan empatats a 15 punts. Al partit d’anada els de Jordi Subirats van sumar el que va ser la primera derrota de la temporada després d’un gran inici de competició en un duel que va acabar amb un resultat de 3 a 2.

L’equip, tot i no guanyar, ve de fer un gran partit al camp del Corbera, remuntant un 2 a 0 i sent superior a un dels candidats a l’ascens. Ara queda per veure si davant un rival, a priori, més assequible, es podrà mantenir el nivell. Jordi Subirats analitza així el partit.

El partit es jugarà avui divendres a les 20.30h.

Comparteix