Catorze podis del Club Patí l’Ametlla de Mar als Jocs Esportius Escolars

Comparteix

Les patinadores caleres van firmar uns notables resultats en la seva primera gran competició de la temporada.

En total hi van prendre part 25 patinadores caleres, de les quals 14 van acabar pujant al podi. Mireia Manjón va quedar en segona posició en categoria juvenil. Gina Monforte, Hannah Pallarés i Paula Serrano van obtenir les tres primeres posicions en categoria cadet A, Mar Aragón va quedar en segona posició en cadet B, just per davant de Maria Llaó, i en cadet C, Gemma Parellada va quedar quarta i Miren Romeu, setena. En infantil A la primera posició va ser per a Carme Arbó i la quarta per a Noa Martínez.

En categoria aleví A, Xènia Cesar, Iris Aliau, Àngels Llaó i Anna Brull van copar les quatre primeres posicions, mentre que en aleví C Kiara Fuentes va acabar setena i Gala Sáez va ser vuitena. Enric Duque va ser sisè  en la categoria benjamí A, Aroa Arnáiz i Aida Girol van ser cinquena i onzena en benjamí B, Mia Llambrich en segona posició en prebenjamí B, Yaiza Vián a la novena, i per últim en patufet B a Valentina Borràs en primera posició i Valentina Estrada, Rocio Cortés i Natàlia Estrada en segona,  cinquena i sisena posició de patufet C. També cal destacar l’estrena en competició del Grup Xou. Nerea Bertomeu és l’entrenadora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

Pel que fa a l’Open Avançat que es va celebrar a l’Ametlla de Mar, Hannah Pallarés va ser l’única representant calera i va acabar a la cinquena posició, millorant el resultat obtingut en la competició anterior. La propera competició serà aquest proper cap de setmana al Perelló, on el Club Patí l’Ametlla de Mar presentarà un total de set patinadores.

Comparteix