L’equip de pàdel suma la segona victòria de la temporada i es col·loca líder

Comparteix

En el primer partit de la temporada a domicili, els caleros van mantenir la imbatibilitat de la primera jornada i es van tornar a endur els tres punts en joc.

L’equip A de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va guanyar per 0 a 3 a les pistes del Club Patxanguerus de l’Alforja, sumant així el segon triomf de la temporada que li serveix per col·locar-se al capdavant de la classificació. Marc Medrano i Ivan Fernandez van guanyar el seu partit en tres sets, 6-4/4-6/6-2. També van necessitar tres sets la parella formada per Jaume Pijoan i Miquel Martí, que es va acabar imposant per 6-7/6-1/6-3. Menys oposició van trobar Marc Ayora i Dani Pérez, que van guanyar per 6-0 i 6-3. Jordi Torres és el representant de l’equip A.

En la propera jornada l’equip A defensarà el liderat jugant a les pistes del CEM davant del CUB Sport D, diumenge a les 11h.

L’equip B, per la seva banda, es va estrenar el passat dimarts amb una derrota per 0 a 3 davant el Club Patxanguerus de l’Alforja B. Sergio Coll i David Martínez van perdre per 6-1 i 7-6, Guillermo Moreno i Joaquim Peña van caure en tres sets per 5-7/6-1/6-0 i la parella formada per Josep Argentó i Joan Reixach també van acabar perdent al tercer set, en el seu cas per 6-2/4-6/6-3.

L’equip jugarà demà divendres el partit ajornat a les pistes del Set de Pàdel B, a les 19.30h, i diumenge a les 12h visitaran a l’Aleixar Pàdel Club B.

Per últim l’equip femení es va estrenar amb una victòria per 2 a 1 davant del Tarragona Pàdel Indoor. Montse Bayarri i Àngels Martí van guanyar el seu partit per 6-2 i 6-1, mentre que Elena Paun i Eva del Amo van caure en tres sets per 5-7/6-1/6-3. El punt definitiu se’l van apuntar Maria Castro i Carme Arjona, que van guanyar per un doble 6-3.

En la propera jornada l’equip femení tornarà a jugar com a local, dissabte a les 11h davant del CPT Riudoms C.

Comparteix