Fins dijous hi ha temps per inscriure’s al concurs de Carnestoltes de l’Ametlla de Mar

Comparteix

Aquest cap de setmana l’Ametlla de Mar viurà el seu particular Carnestoltes, endarrerit per la proximitat amb la Festa Major de la Candelera.

Com cada any el Carnestoltes calero contempla diferents categories dins del concurs. A l’apartat sènior, es podrà participar de forma individual, en parella o trio, en grups de quatre a nou components, en comparses d’un mínim de deu components, a més del premi a la millor carrossa i un premi extraordinari que valorarà qualsevol temàtica no inclosa en la resta de premis.

El premi individual estarà dotat amb 60€, el de parella o trio amb 100€, el de grup amb 150€, la comparsa amb 200€, la carrossa amb 350€ i el premi extraordinari serà de 100€. Cal destacar que totes les carrosses rebran 100€ per la seva participació.

Pel que fa al concurs infantil, les categories seran les mateixes, excepte la carrossa, i els premis seran de 30€ per a la categoria individual, 50€ per a la parella o trio, 70€ per al grup, 100€ per a la comparsa i 50€ per al premi extraordinari. Lara Brull és la tècnica de la regidoria de Festes.

Les inscripcions per a tots els concursos estan obertes fins dijous i tots els interessats es poden apuntar a la regidoria de Festes en horari laboral, de 7.30h a 14.30h.

Comparteix