El Bàsquet l’Ametlla guanya a l’Arboç però deixa escapar la victòria a Alcover

Comparteix

Amb aquests dos resultats, l’equip calero es queda a la desena posició amb sis victòries i nou derrotes.

El Club Bàsquet l’Ametlla va tancar un cap de setmana de dos partits amb una victòria i una derrota. Dissabte guanyaven a casa davant l’Arboç, però diumenge van deixar escapar un partit que tenien a la mà a Alcover.

El primer dels dos partits els enfrontava amb l’Arboç, rival directe a la classificació. La igualtat es mantenir fins al descans amb el 32 a 31, ja que els del Penedès es van apuntar el primer quart, mentre que els caleros aconseguien capgirar el resultat al segon.

Era al tercer període quan els caleros aconseguien trencar el partit amb un parcial de 19 a 10, que els deixava amb 10 punts de marge per afrontar un últim quart on només van deixar que l’Arboç retallés dos punts per deixar el 69 a 61 com a resultat final. Uriel Sánchez amb 17 punts va ser el màxim anotador del partit.

Pràcticament sense temps per descansar, l’equip calero va haver d’afrontar la visita a Alcover, un altre dels rivals que tenen a prop a la classificació. En un inici de partit excel·lent, els caleros es van arribar a col·locar amb 18 punts d’avantatge amb el 9 a 27, però els locals van reaccionar per arribar al descans amb un 36 a 43.

El tercer quart també va ser per l’Alcover, que deixava el marcador igualat a 60 abans d’iniciar els deu últims minuts. A falta de cinc minuts va ser quan els locals es van posar per davant i els caleros ja no van tenir capacitat de reacció, tot i que les diferències van ser mínimes fins al 77 a 76 final. Pol Aguado, amb 28 punts, va acabar com el màxim anotador del partit. Aitor Gavilán és el capità de l’equip.

Amb aquests dos resultats l’equip calero es queda a la desena posició amb sis victòries i nou derrotes i aquest cap de setmana visitarà al segon classificat, el Reus Ploms, diumenge a les 12h.

Comparteix