Derrota del Veterans al camp de l’Alcanar

Comparteix

Els caleros van perdre per 3 a 1 en un partit on no van poder mantenir el nivell mostrat en jornades anteriors.

El plantejament defensiu de l’equip calero, aquesta vegada, no va funcionar davant un altre dels equips amb més potencial de la competició. Al minut 16 de la primera part l’Alcanar va aconseguir l’1 a 0 aprofitant una errada defensiva, i poc després arribaria el segon gol a la sortida d’un córner. Tot i això, Sergi Quintana aconseguia retallar diferències abans d’arribar al descans.

Però l’inici de la segona meitat va ser demolidor pels caleros, que no van trigar ni deu minuts a encaixar el tercer gol. A partir d’aquest moment el partit va quedar vist per sentència, i les poques opcions es van acabar d’esvair amb l’expulsió de Luca Giordano a falta de vint minuts pel final. Joan Pere Llambrich, entrenador dels Veterans, resumia així el partit.

Amb aquest resultat l’equip es queda a la sisena posició amb 15 punts i aquest cap de setmana jugarà diumenge a casa davant del Veterans del Tortosa a les 17.30h.

Comparteix