El primer equip visita el filial del Tortosa Ebre mirant de prop la segona plaça

Comparteix

Després de l’aturada pel Carnestoltes, el primer equip de l’Ametlla de Mar torna a la competició visitant un dels equips amb més joventut de la categoria.

Després de l’aturada pel Carnestoltes, el primer equip de l’Ametlla de Mar torna a la competició visitant el Tortosa Ebre B amb l’objectiu de mantenir-se amb opcions de lluitar per la segona posició de la classificació.

La victòria per 4 a 0 davant del Perelló amb els gols d’Ivan Vidal, Jordi Llaó i el doblet de Marc Brull va suposar sense cap mena de dubte una gran injecció de moral per l’equip de Xavi Subirats, que va oferir la seva millor imatge i que ara buscarà mantenir aquest nivell davant un dels equips que es troba immers en la lluita per la permanència com és el Tortosa Ebre B.

Al partit de la primera volta els caleros no es van deixar sorprendre i es van endur la victòria per 3 a 1. Xavi Subirats, entrenador del primer equip, destaca la importància d’haver guanyat el derbi però és conscient que ara es trobaran un altre rival complicat.

El partit es jugarà diumenge a les 17h.

El filial, per la seva banda, tindrà una prova de foc al camp d’un Corbera d’Ebre que es troba en plena lluita per les posicions de promoció d’ascens. Cal recordar que l’equip segueix guanyar des de la setena jornada però que en els darrers partits ha fet mèrits suficients per trencar aquesta dinàmica. Jordi Subirats ‘To’ espera que l’equip ofereixi un bon nivell en un dels camps més complicats de la categoria.

El partit es jugarà diumenge a les 16.30h.

Comparteix