Doble competició pel Club Patí l’Ametlla de Mar

Hanna Pallarès patinatge 2022
Hanna Pallarès patinatge 2022
Comparteix

Per una banda, l’Open TGN avançat que es disputa a la nostra localitat i la 1a Jornada dels JEEC que tindrà lloc a Tortosa.

El Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar acollirà aquest dissabte i diumenge l’Open Tarragona Avançat de patinatge per als nivells 8, 9 i 10, en el qual participaran més de 100 patinadores i patinadors de 35 clubs diferents.

En aquesta competició només tindrem una representant local, la Hannah Pallarés, que competirà en categoria cadet nivell 9. Nerea Bertomeu, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar espera que com a la 1a competició, la Hannah faci un bon paper.

Quant a la segona competició del cap de setmana, es tracta de la 1a Jornada dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, que tindrà lloc diumenge dia 18 a Tortosa. Nerea Bertomeu considera que en aquesta competició, del que es tracta, és de gaudir i agafar experiència.

En aquesta competició, hi participaran 26 patinadores i patinadors del club calero, repartides en totes les categories des de juvenil fins a patufet.

Comparteix