L’Ajuntament posa en marxa la nova ordenança per al lloguer de material a particulars

Comparteix

Fins ara aquesta prestació no tenia cap cost, ni per a associacions sense ànim de lucre ni per a particulars, on també s’inclouen negocis com bars i restaurants.

La regidoria de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha engegat la nova ordenança que regularà el lloguer de material a particulars a preus simbòlics. A excepció de les associacions, a partir d’ara, s’hauran de pagar petites quantitats per rebre els diferents materials que l’Ajuntament té a disposició de qualsevol ciutadà, com poden ser taulons amb cavallets a 2€, peces d’escenari a 5€ o cadires a 0,5€. A més, es tindrà l’opció d’anar a buscar i retornar el material directament a la nau de la Brigada Municipal o rebre’l a un lloc concret amb un cost addicional.

L’objectiu d’aquesta nova regulació és assegurar-se que tot el material es retorna a l’Ajuntament en bones condicions, ja que de no ser així els arrendataris hauran de pagar quantitats més elevades en concepte de danys. L’ordenança no és cap novetat, ja que molts municipis arreu de Catalunya l’utilitzen de forma idèntica o semblant des de fa anys. Jordi Martí és el regidor de Serveis i Manteniment de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Qualsevol persona interessada en llogar material haurà de dirigir-se, amb deu dies d’antelació, a l’Oficina de Serveis i Manteniment per comunicar el dia i el tipus de material que necessita i realitzar el pagament. Tot el material, tal i com es feia fins ara, es deixarà durant tres dies, ja que en el cas de no ser retornat durant aquest temps també suposarà un recàrrec per a l’arrendatari.

Comparteix