Els Veterans treuen un punt del camp de la Ràpita

Comparteix

L’equip va tornar a mostrar la seva millor versió davant un dels equips més potents de la competició i va estar molt a prop d’endur-se els tres punts.

Seguint la línia de les jornades anteriors, l’equip de Joan Pere Llambrich va sortir amb les idees molt clares i va ser superior als rapitencs durant els primers 45 minuts. Tot i això, al descans es va arribar amb l’avantatge mínim gràcies al gol de Gerard Toribio.

A la segona meitat l’equip rapitenc va pujar la intensitat, obligant als caleros a estar més pendents de mantenir el resultat que no pas d’ampliar-lo. A falta d’un quart d’hora pel final els locals van aconseguir el gol de l’empat i fins al final del partit els dos equips van tenir opcions per fer el gol de la victòria. Joan Pere Llambrich resumia així el partit.

Amb aquest empat l’equip calero es manté a la cinquena posició, ara amb 15 punts però encara amb dos partits per recuperar. El primer dels quals, el proper dissabte a les 15.30h al camp de l’Alcanar, segon classificat.

Comparteix