Cap de setmana de derrotes per al futbol base calero

Comparteix

L’equip juvenil va caure derrotat a la Pobla de Mafumet per 4 a 2 tot i plantar cara fins al tram final del partit, mentre que cap dels equips de futbol 7 va poder guanyar en la jornada de recuperació, a excepció dels Llucets, que van sumar els tres punts per la incompareixença del seu rival.

El passat dimecres l’equip juvenil tenia un compromís molt complicat al camp de la Pobla de Mafumet. Els caleros, amb res a perdre i molt a guanyar, van portar al límit al segon classificat fins al punt d’empatar el partit fins en dos ocasions gràcies a un gol en pròpia porta i un altre de Jahvè Moreso, però en el últims deu minuts els tarragonins van acabar decantant el duel amb dos gols més. Amb aquest resultat l’equip d’Àlex Gómez es manté a la tercera posició, ara a nou i dotze punts de la Pobla i el Tortosa Ebre respectivament.

Ja en futbol 7, l’aleví A va perdre per 0 a 3 davant l’Ampolla i va deixar escapar així l’oportunitat de sumar la segona victòria de la temporada. Ara l’equip continua a la tretzena posició amb 5 punts.

En futbol escolar, ni Llobarrets ni Seitonillos van poder sumar cap punt. Els benjamins van perdre amb l’Aldeana per 0 a 2 i es queden a la cinquena plaça, mentre que els prebenjamins van caure a Mora la Nova per 3 a 2 i es queden a la quarta posició. Per últim el prebenjamí Llucets no van jugar el seu partit ja que el Gandesa no es va presentar.

Comparteix